Segers Transport

Segers Transport - TAPA – FSR A certificering

Segers Transport is een specialist in transport tussen Nederland en Spanje, met een vestiging in Oosterhout en Barcelona. In 2016 bouwde Segers Transport een nieuwe loods. Deze loods moest goed, TAPA – FSR A gecertificeerd, beveiligd worden. Ze kwamen via de aannemer in contact met Securicon.

In dit interview vertelt Martijn Kools (mede-eigenaar en directeur van Segers Transport) over zijn ervaring met Securicon en waarom hij vorig jaar bij de aanbouw van het pand opnieuw koos voor Securicon.

Martijn: “Vanaf het begin was het contact prima. Ook de beveiliging is dik in orde en de
TAPA-certificering is behaald.”

Interview met Martijn Kools, directeur Segers Transport

Hoe heeft Securicon uw beveiligingsuitdagingen aangepakt?
Martijn: “Securicon is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij de nieuwbouw. En ze hebben goed geluisterd naar wat wij wilden. Het was geen standaard beveiliging, het was echt wel maatwerk. Daar hebben ze goed naar geluisterd en goed meegedacht ook. Ze hadden zelf ook echt goede ideeën. Dus daar was ik wel heel blij mee.”

Wat was uw algemene indruk van de oplossing die we hebben geboden?
De algemene indruk van de oplossing was heel erg goed, geeft Martijn aan. Martijn: “Ik had er een goede indruk van en de uitvoering was ook gewoon hartstikke goed. Het is best wel complex natuurlijk maar er is altijd wel iets wat niet 100% is. Maar dat werd altijd goed opgepakt. En dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Als je belt met een probleem over je beveiliging, dan moet daar snel op gereageerd worden. En dat doet Securicon.”

Waarom heeft u ervoor gekozen om met Securicon samen te werken voor uw
beveiligingsbehoeften?
Martijn: “Bij de uitbreiding van de loods en andere beveiligingsmaatregelen kozen we mede door de ervaring van de nieuwbouw opnieuw voor Securicon. Omdat dat gewoon prima beviel.”

Wat maakte Securicon anders dan andere beveiligingsbedrijven?
Martijn: “De lijntjes zijn heel kort. Als je belt, wordt daar snel door iemand die er verstand van heeft op gereageerd. Ze schakelen snel. Ze weten ook als je echt een probleem hebt, waar haast bij is… dat het dan ook meteen opgelost wordt. En daar ben ik wel echt blij mee. Want daarom heb ik bij de uitbreiding weer voor hen gekozen. Je weet gewoon: als er een probleem is, dan wordt het opgelost.”

Hoe verliep de communicatie?
Martijn: “Snel en kort. Heel prettig. Ik heb het meest contact gehad met Bert van der Ven. Daar is het contact gewoon heel goed mee. Maar ook met de monteurs die hier kwamen op locatie, waren allemaal prima. Nette gasten, beleefd. En luisteren goed naar wat je wilt. Gewoon echt goed.”

Zou u ons aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar beveiligingsdiensten?
Martijn: “Ja, absoluut. Momenteel maak ik van alle facetten gebruik en dat is allemaal prima in orde. Ik ben erg tevreden en vind de service echt goed. En dat vind ik het allerbelangrijkste, zeker bij beveiliging. Daar moet je op kunnen bouwen en dat kan bij Securicon.”

 

Segers transport beveiligd

Martijn Kools

Directeur

Martijn Kools over Securicon
Segers transport

Segers Transport

Securicon staat klaar om u te helpen