WIE ZIJN WIJ?

Securicon is een gerenomeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, in bedrijf stellen en onderhouden van inbraakdetectiesystemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, camerasystemen en toegangscontrole.

Securicon werkt landelijk en is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige elektronische beveiliging en heeft oplossingen voor elke beveiligingswens.

Inbraaksignalering
Een alarmsysteem kan er voor zorgen dat bij een inbraak de alarmcentrale wordt gealarmeerd
Toegangscontrole
Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldig toegangsbewijs.
Branddetectiesystemen
Een adequate branddetectie kan de rampzalige en verwoestende gevolgen van een brand vaak voorkomen.
Cameraobservatie
Met behulp van camera’s is te achterhalen waar bij verlies bepaalde goederen zijn gebleven.

Partners

Securicon is een professionele partner om uw inbraakpreventie op een hoog niveau te brengen en te houden. In een persoonlijk gesprek wordt er gekeken op locatie om een goed beeld te krijgen van de betreffende locatie zodat we hierop een beveiligingsplan kunnen ontwerpen. Securicon is een technische installatiebedrijf met een 24/7 storingsdienst. Omdat wij ons enkel willen richten op het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen werken wij met enkele gedegen partners waarmee wij u een complete oplossing bieden. Onze partners bestaan uit enkele bewakingsdiensten en meldkamers die 24/7 paraat staan om over uw pand te waken.

Securicon verzorgd alle contacten met een geschikte bewakingsdienst en een meldkamer en zal zorg dragen voor de contracten. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare tijd niet gaat zitten in het uitzoeken van contracten. Heeft u reeds een onderhoudscontract of meldkamercontract kunnen wij deze in de meeste gevallen kosteloos overnemen en het papierwerk voor u verzorgen.