Notifier Pearl

Familienaam:
Notifier Pearl
Centrale:
Notifier Pearl 1 lus (PRL-BNL-1) en 2 lus (PRL-BNL) brandmeldcentrale
Merk:
Notifier (by Honeywell)
Productiejaren:
2014 tot heden
Supportjaar:
Heden
GPRS Oplossing:
Geen
IP Oplossing:
Geen

Veelgestelde vragen over Notifier Pearl

Hoe reset ik een Notifier Pearl?

Stap 1: Als u een reset-actie wilt uitvoeren, moet u de sleutel plaatsen en deze 90° rechtsom verdraaien of een geldige toegangscode voor gebruikerstoegangsniveau 2 invoeren en daarna op de toets ‘RESET’ drukken. Het display geeft het scherm ‘Status Normaal’ opnieuw weer en alle alarm- of andere aan meldingen gerelateerde indicaties worden opgeheven

Hoe stop ik de sirene op mijn brandmeldcentrale?

Stap 1: De toets ‘STOP ZOEMER’ wordt gebruikt om de interne zoemer af te stellen als deze condities zich voordoen. Deze functie is beschikbaar op alle toegangsniveaus.

Hoe kan ik een groep/melder uitschakelen op een Notifier Pearl?

Stap 1: Selecteer optie ‘1: Meldergroepen en elementen’ om een meldergroep buiten dienst of in dienst te stellen of elementen te selecteren om deze individueel buiten dienst te stellen.

Stap 2: Gebruik de navigatieknoppen of om de meldergroep te markeren die in dienst of buiten dienst moet worden gesteld en druk daarna op het de ”vinkje” toets om de status te veranderen

Stap 3: Druk om de hele meldergroep in of buiten dienst te stellen (standaardselectie) op het ‘de ‘vinkje” toets . Telkens wanneer u het ”vinkje” drukt, verandert de status van de meldergroep: in of buiten dienst.

Hoe verhelp ik een voedingsfout of accustoring?

Stap 1: Druk op de toets ‘STOP ZOEMER’ om de interne zoemer van de centrale af te stellen.

Stap 2: De ‘RESET’ toets wordt gebruikt om alle brand- en storingsmeldingen op de centrale te herstellen en de centrale naar de normale werking terug te laten keren.

Notifier Pearl handleidingen

Notifier Pearl

Securicon staat klaar om u te helpen