Notifier NF30/50 C

Familienaam:
Notifier NF30/50
Centrale:
Notifier NF30 en NF50 brandmeldcentrale
Merk:
Notifier (by Honeywell)
Productiejaren:
2009 tot heden
Supportjaar:
NF30 tot 2010 NF50 Heden
GPRS Oplossing:
Geen
IP Oplossing:
Geen

Veelgestelde vragen over Notifier NF30/50 C

Hoe reset ik mijn Notifier NF30/50 C brandmeldcentrale?

Stap 1: De gebruiker moet een pascode niv. 2/3 ingeven of de sleutelschakelaar omdraaien om de toetsen van het paneel te activeren.

Stap 2: Wanneer de oorzaak van het alarm werd verwijderd en de hand- en rookmelders werden teruggesteld naar een normaal niveau, kan het systeem naar ‘Toestand: NORMAAL’ * terugkeren door op de RESET toets te drukken. (vergeet pascode of sleutel niet)

Hoe stop ik de sirene?

Stap 1: De gebruiker moet een pascode niv. 2/3 ingeven of de sleutelschakelaar omdraaien om de toetsen van het paneel te activeren.

Stap 2:Wanneer de gebouwen zijn geëvacueerd of wanneer een bevoegd persoon daartoe het bevel geeft, mogen de sirenes worden stop gezet. Dit doen we door één maal op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ te drukken.

Om de sirenes opnieuw te starten nadat op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ werd gedrukt, zal wederom op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ gedrukt moeten worden. De sirenes worden nu opnieuw aangestuurd. (vergeet pascode of sleutel niet)

Hoe schakel je een groep/melder uit op een Notifier NF30/50 C brandmeldcentrale?

Stap 1: Druk op de ‘ 1 ’ toets op het numeriek klavier om de IN/BUITEN DIENST ‘Zone’ optie te selecteren.

Stap 2: Het scherm toont de ‘Zone’ optie en vraagt om een zonenummer in te geven. Geef het zonenummer via het numeriek klavier in (1 of 2 digits). Druk ‘ 5 ’ om het zonenummer te bevestigen.

Stap 3: Het scherm geeft nu de huidige status van de zone (volledig in dienst, volledig of deel buiten dienst) en vraagt om een zone of individueel element te selecteren Nota: Gebruik de ‘ 2 / 8 ’ toetsen om naar andere zones te scrollen en de ‘ 5 ’ toets om te bevestigen.

Hoe verhelp ik een voedingsfout en accustoring?

Stap 1: Druk ‘STOP ZOEMER’ om de interne zoemer van het systeem te stoppen 3

Stap 2: Wanneer de oorzaak van de storing is verwijderd, druk dan op de RESET toets.

Notifier NF30/50 C handleidingen

Notifier NF30/50 C

Securicon staat klaar om u te helpen