Suprema FaceStation 2

Suprema FaceStation 2

De Suprema FaceStation 2 is een toegangscontrolesysteem dat werkt op basis van gezichtsherkenning. De biometrische terminal herkent tot wel 30.000 personen en verleent binnen enkele seconden toegang. Authenticatie met Mifare en Proximity toegangskaarten en tags is ook mogelijk.

Eigenschappen Suprema FaceStation 2
Geavanceerd systeem voor toegangscontrole en tijdsregistratie
Werkt op basis van gezichtsherkenning
Geheugen voor 30.000 gebruikers
Video-telefoon (SIP) integratie mogelijk
4″ LCD touchscreen en eenvoudige gebruikersinterface
Werkt ook met Mifare en Proximity kaarttechnologie
Bevat een snelle 1.4GHz Quad Core processor

Geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie

Het toegangscontrolesysteem is voorzien van intelligente gezichtsdetectie-technologie, waardoor gezichten (op een hoogte van 1,45-2,10 meter) binnen enkele seconden worden herkend aan de hand van diverse kenmerken. Gebruikers kunnen zich met een groep van maximaal 5 personen tegelijk melden bij de Suprema FaceStation 2, omdat hij ook groepsmatching ondersteunt. De infrarood camera van de biometrische terminal reageert alleen op gezichten en niet op foto’s op papier of op schermen, wat hem bestand maakt tegen sabotage.

Vernieuwd toegangscontrolesysteem

De Suprema FaceStation 2 verleent toegang op basis van gezichtskenmerken. De gezichtsherkenning verloopt bij de FaceStation 2 wel drie keer zo snel als bij het eerste model. Door dit vernieuwde model toegangscontrolesysteem blijft uw pand zeer goed beveiligd. Ongewenste personen kunnen het pand niet betreden en tegelijkertijd registreert u eenvoudig de in- en uitkloktijden van medewerkers.

Geheugen voor 30.000 gebruikers

De Suprema FaceStation 2 beschikt over een grote opslagcapaciteit. Het systeem onthoudt maar liefst 30.000 verschillende gebruikers, inclusief foto’s. Dit betekent dat de FaceStation 2 op basis van gezichtskenmerken 30.000 verschillende foto’s kan koppelen aan de bijbehorende personen. De krachtige 1.4GHz Quad Core processor maakt het mogelijk om gezichten snel te matchen met foto’s uit het geheugen.

Werkt onder uiteenlopende omstandigheden

Het toegangscontrolesysteem doet zijn werk onder diverse omstandigheden. De FaceStation 2 detecteert gezichten namelijk niet alleen in daglicht, maar ook wanneer het donker is. De maximale lichtsterkte die de terminal aankan is wel 25.000 lux. Dit betekent dat de Suprema FaceStation 2 functioneert bij uiteenlopende lichtsterktes (behalve direct zonlicht).

Mifare en Proximity kaarttechnologie

Het Suprema FaceStation 2 is speciaal ontworpen voor gezichtsherkenning, maar bevat ook een Mifare/Proximity kaartlezer. Deze kaartlezer accepteert Mifare en Proximity kaarten en tags, waarmee u toegang kunt krijgen tot een gebouw of ruimte.

Suprema BioStar Free

Elk Suprema IP-based product wordt standaard geleverd met een gratis versie van de BioStar software, waarmee u maximaal 100 devices kunt configureren. Denk daarbij aan het instellen van tijdsprogramma’s, het verlenen van toegang aan uw personeel en tijdsregistratie. Biostar is zeer veilig en niet uitwisselbaar met derden. De software is gratis, maar voor extra functies betaalt u wel een meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Securicon staat klaar om u te helpen