Suprema BioEntry W2 ODP

Suprema BioEntry W2 ODP

De Suprema BioEntry W2 is een geavanceerd toegangscontrolesysteem dat toegang verleent op basis van vingerafdrukken en RFID-toegangskaarten. Het systeem kan als stand-alone apparaat gebruikt worden, maar is ook integreerbaar in een IP-beveiligingsnetwerk. Geschikt voor buiten (IP67).

Eigenschappen Suprema BioEntry W2

Toegangsbeheer op basis van vingerafdrukken en RFID-kaarten
Met geavanceerd vingerafdrukalgoritme van Suprema
802.3af Power over Ethernet (PoE) ondersteuning
Uitgerust met snelle processor: 1,2 GHz
Stand-alone of in een netwerk te installeren
Vandaalbestendig (IK09)
Bestand tegen stof en water (IP67)
Werkt alleen met BioStar 2 software

Razendsnelle vingerafdrukscanner met RFID

Met de Suprema BioEntry W2 beheert u de toegang tot een locatie op basis van vingerafdrukken. Dankzij de ingebouwde 1,2 GHz Quad-core processor is de Suprema BioEntry W2 is een van de snelste vingerafdrukscanners van dit moment. Gebruikers genieten niet alleen van een hoge responsrate, het apparaat is ook zeer nauwkeurig door de LFD (Live Finger Detection) technologie. Deze slimme techniek is in staat om nagemaakte vingerafdrukken feilloos te negeren. Daarnaast is de Suprema BioEntry W2 ook uitgerust met een RF-lezer voor het scannen van RFID-toegangskaarten.

Robuuste outdoor behuizing

De Suprema BioEntry W2 is voorzien van een robuuste behuizing die het apparaat geschikt maakt voor buiteninstallatie. Het toegangscontrolesysteem is namelijk stof- en waterbestendig en beschikt over een IP67-certificering. De behuizing is tevens schokbestendig (IK09), waardoor de BioEntry W2 bestand is tegen vandalisme.

PoE ondersteuning

De Suprema BioEntry W2 is uitgerust met een PoE-module, zodat het apparaat direct gevoed kan worden via de netwerkkabel. Ook zorgt PoE ervoor dat de installatie van dit bedieningssysteem snel en simpel verloopt.

Suprema BioStar Free

Elk Suprema IP-based product wordt standaard geleverd met een gratis versie van de BioStar software. Met deze software kunt u tot maximaal 20 devices configureren. Denk daarbij aan het instellen van tijdsprogramma’s, het verlenen van toegang aan uw personeel en tijdsregistratie. De software is gratis, voor de ingebruikstelling betaalt u wel een meerprijs.

Securicon staat klaar om u te helpen

Support