Suprema BioEntry P2 Mifare

Suprema BioEntry P2 Mifare

De Suprema BioEntry P2 is een razendsnelle en nauwkeurige vingerafdrukscanner voor binnen, waarmee u alleen geautoriseerde bezoekers toegang verleent. Met een breedte van slechts 50 mm past dit toegangssysteem op de meeste deurposten. De BioEntry P2 is bevat tevens een ingebouwde RFID kaartlezer.

Eigenschappen Suprema BioEntry P2

Compacte vingerafdrukscanner, slechts 50 mm breed
Geschikt voor maximaal 10.000 gebruikers
Kan vingerafdrukken en RFID-kaarten lezen
Met geavanceerd vingerafdrukalgoritme van Suprema
Gevoed via 12V DC voedingadapter
Uitgerust met snelle processor: 1,0 GHz
Alleen geschikt voor binnen

Compacte vingerafdrukscanner met kaartlezer

Beheer de toegang tot uw pand met de Suprema BioEntry P2; een compacte vingerafdrukscanner met het toonaangevende beveiligingsalgoritme van Suprema. De uitstekende hardware, gecombineerd met een hoge responsrate en nauwkeurigheid, maakt dit een van de beste vingerafdrukscanners in zijn klasse. De BioEntry P2 beschikt ook over een ingebouwde RFID kaartlezer zodat bezoekers zich met een kaart kunnen identificeren. Met een breedte van slechts 50 mm is de Suprema BioEntry P2 ook op smalle oppervlakken te installeren.

Gebruik smartphone als sleutel

Met de Suprema BioStar 2 Mobile Card kunnen gebruikers zelfs hun smartphone gebruiken als identificatiemiddel om toegang te krijgen. Door de ondersteuning van NFC en Bluetooth Low Energy hoeven gebruikers hun telefoon alleen maar vlak bij de BioEntry P2 te houden om hun persoonlijke gegevens te laten aflezen. De gebruikersnaam, vingeradruk en pincode worden beveiligd opgeslagen op de app.

Suprema BioStar 2

Elk Suprema IP-based product wordt standaard geleverd met een gratis versie van de BioStar 2 software. Met deze software kunt u tot maximaal 5 devices configureren. Denk daarbij aan het instellen van tijdsprogramma’s, het verlenen van toegang aan uw personeel en tijdsregistratie. Wilt u meer dan 5 devices configureren of wilt de mogelijkheden van uw Suprema product uitbreiden? Neem dan contact met ons op.

Securicon staat klaar om u te helpen

Support