Suprema FaceLite

Suprema FaceLite

De Suprema FaceLite is een toegangscontrolesysteem dat werkt op basis van gezichtsherkenning. De biometrische terminal herkent tot wel 30.000 gezichten en verleent binnen enkele seconden toegang. Authenticatie met toegangskaarten, tags en smartphones is ook mogelijk.

Eigenschappen Suprema FaceLite

Geavanceerd systeem voor toegangscontrole en tijdsregistratie
Werkt op basis van gezichtsherkenning
Geheugen voor 30.000 gebruikers
Sabotageproof: reageert niet op foto’s of beeldschermen
2″ TFT kleurenscherm en eenvoudige gebruikersinterface
Kan overweg met verschillende lichtomstandigheden
Zeer hoge security met encryptie en beveiligde communicatie
Met RFID-kaartlezer
Snelle 1.2GHz Quad Core processor
Afmetingen: 80 x 160.3 x 71.8 mm

Compact toegangscontrolesysteem

De Suprema FaceLite is een compacte en geavanceerde gezichtsherkenningsterminal waarmee u de toegang tot uw pand kunt beheren. Met dit toegangscontrolesysteem blijft uw pand zeer goed beveiligd, doordat alleen toegang wordt verleend aan geauthenticeerde personen. Tegelijkertijd registreert u eenvoudig de in- en uitkloktijden van medewerkers. De Suprema FaceLite heeft een afmeting van slechts 80 x 160.3 x 71.8 mm.

Geheugen voor 30.000 gebruikers

De Suprema FaceLite beschikt over een grote opslagcapaciteit en heeft een geheugen voor maar liefst 30.000 verschillende gezichten. De FaceLite maakt een match op basis van verschillende foto’s uit de database en koppelt deze dan aan de bijbehorende personen. Dankzij de krachtige 1.2GHz Quad Core processor gaat dit proces razendsnel. Gezichtsdata wordt automatisch versleuteld zodat deze gegevens optimaal beveiligd zijn.

Werkt onder uiteenlopende lichtomstandigheden

Dankzij de gepatenteerde optische technologie van Suprema past de FaceLite zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden aan. Hierdoor is de FaceLite niet alleen in staat om gezichten in daglicht te herkennen, maar ook wanneer het donker is. De maximale lichtsterkte die de terminal aankan is wel 25.000 lux.

RFID-kaartlezer

Naast een gezichtsscanner is de Suprema FaceLite ook voorzien van een RFID-kaartlezer. Deze kaartlezer accepteert vrijwel alle soorten RFID kaarten en tags, waaronder 125kHz EM en 13.56MHz Mifare, Mifare Plus, DESFire/EV1, FeliCa, NFC en 2.4GHz BLE. Zo kunt u bezoekers of medewerkers ook toegang verlenen via een pas, tag of zelfs een smartphone.

Suprema BioStar Free

Elk Suprema IP-based product wordt standaard geleverd met een gratis versie van de BioStar software, waarmee u maximaal 100 devices kunt configureren. Denk daarbij aan het instellen van tijdsprogramma’s, het verlenen van toegang aan uw personeel en tijdsregistratie. Biostar is zeer veilig en niet uitwisselbaar met derden. De software is gratis, maar voor extra functies betaalt u wel een meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Securicon staat klaar om u te helpen