Eocortex VMS

Eocortex is een wereldwijde leverancier van Open Platform Video Management Software (VMS) met video-analyse en netwerkvideo-recorders (NVR).

Momenteel hebben meer dan 23.000 videobewakingssystemen, met meer dan 300.000 IP-videocamera’s, met succes Eocortex over de hele wereld in meer dan 40 landen. Met Eocortex kunt u een schaalbaar systeem bouwen met een onbeperkt aantal IP-camera’s, servers en werkstations. De Eocortex-dealerketen bevat meer dan 5.000 systeemintegrators en distributeurs van videobewakingssystemen.

In 2015 werd het project van de onderneming door de Silicon Valley-investeerders tijdens de Draper University-wedstrijd als de beste erkend. De projecten van 36 ondernemers uit 13 landen namen deel aan de competitie.

Eocortex wordt aanbevolen door Benchmark UK-beveiligings magazine als een krachtig, flexibel en efficiënt product dat zowel gemakkelijk te installeren als eenvoudig te configureren is.

Eocortex-software met intelligente functies zorgt voor veiligheid en optimaliseert bedrijfsprocessen in bedrijven als Hugo Boss en Wimm Bill Then en wordt daarom gebruikt om beveiliging te bieden in grote zee- en luchthavens (in Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Rusland, enz.).

Eocortex heeft een internationale prijs voor innovatie ontvangen en werd een van de eerste bewoners van de innovatiestad Skolkovo.

Functionaliteiten van Eocortex

Hyperintelligent.

Voor elke camera die in het systeem aanwezig is, is het mogelijk diverse intelligente features te activeren. Hiermee wordt plots een standaard camera voorzien van bijvoorbeeld gezichtsherkenning, personentelling, sabotage detectie, etc. Zie voor alle mogelijkheden de bovenstaande afbeelding over intelligente features.

Unieke features

Eocortex kent enkele unieke features:

– Suspect search, het op kenmerken (kleur, vorm etc) terugzoeken van een object/persoon met één camera.

– Suspect tracking, het zoeken van personen/objecten binnen meerdere camera’s.

– Softwarematige dewarping van fisheye camera’s. Elke fisheye camera is voor live en opgenomen beelden te gebruiken, zonder allerlei lastige integraties of installatie van drivers.

 

Waarom Eocortex?

 

Open platform

Een echt op maat gemaakte, naadloze beveiligingsoplossing is mogelijk dankzij de flexibiliteit van Eocortex. Op dit moment is het mogelijk 4.000 verschillende IP camera’s aan te sluiten van meer dan 130 merken, inclusief ONVIF en PSIA ondersteuning.

Toekomstbestendig

Eocortex beperkt zich niet tot bepaalde typen camera’s of merken. Dus als u de camera’s gaat vervangen, kunt u de software gewoon behouden. U betaalt slechts eenmalig voor een licentie, dus geen jaarlijks terugkerende licentiekosten.

Schaalbaar

Meer camera kanalen en/of meer functionaliteit is slechts een kwestie van het uitbreiden van uw licenties. Indien meer rekenkracht nodig is, kunnen eenvoudig meer servers worden toegevoegd. Aan de gebruikerszijde merkt u hier niets van, het blijft één systeem. U kunt zoveel werkstations toepassen als u wilt. Dit geldt ook voor het aantal monitoren dat aan te sluiten is op elk van deze werkstations.

Gebruiksvriendelijk

De software is eenvoudig te gebruiken en makkelijk aan te leren. De geavanceerde functionaliteiten zorgen ervoor dat u het systeem op maat kunt beheren en de individuele operationele behoeften simpel kunt configureren. Er zijn verschillende manieren om de beelden te bekijken en te beheren. Net wat voor u het prettigst werkt. Bijvoorbeeld de flexibele planning tool waarbij u camera’s kunt plaatsen op een plattegrond en vanuit hier elke gewenste camera kunt aanklikken en bekijken.

Tot 262 camera’s op een scherm

Multiscreen, video wall of monitoring op één enkel scherm. De software maakt alles mogelijk. Zelfs het tonen tot 262 camera’s op één monitor. Meerdere monitoren per PC zijn natuurlijk ook mogelijk, zónder extra licentie.

Gratis app voor Apple, Android en Windows

Met Eocortex heeft u overal ter wereld toegang tot uw camerabeelden met behulp van een webbrowser of de gratis app voor iOS, Android of Windows Mobile.

Grootste verschillen

Bestaande Video Management systemen zoals Milestone werken goed op een windows server, maar Eocortex heeft enkele grote voordelen.

  1. Intelligente analyse voor terugkijken beelden
  2. Gezichtsherkenning met database van 10 tot 10.000.000 gezichten
  3. Gratis softwareupdates
  4. Eenmalige aanschaf software, geen abonnementsvorm

Wanneer een VMS

Wanneer heeft u nu een video management systeem nodig en wanneer heeft u voldoende aan een embedded recorder? Het beste antwoord is te vinden door te kijken hoe intensief u uw camerasysteem gebruikt en welke functionaliteit er is vereist.

Een hele eenvoudige scan wanneer u zeker een VMS moet overwegen:

  1. U wilt geavanceerd beelden kunnen terugzoeken (Personen met een groene trui)
  2. U besteed dagelijk meer dan 30 minuten aan het terugkijken van beelden
  3. U heeft een bemande video controlekamer met meerdere schermen
  4. U wilt middels wisselende kentekens een poort open sturen
  5. U wilt middels gezichtsherkenning simpele toegang verlenen (onveilig)

Adviseur

Securicon is een officiële technische gecertificeerde dealer van de Eocortex software. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kunnen u de beste oplossing adviseren als u ons vertelt wat u wilt bereiken met uw camerasysteem. Ook kunt u terecht op de website van Eocortex

Waarom Securicon voor uw cameratoezicht?

Securicon is een gerenommeerd installatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in installeren en onderhouden van inbraakdetectiesystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, camerasystemen en toegangscontrole.

Securicon werkt landelijk,  is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige elektronische beveiliging, werkt nauw samen met de meldkamer en heeft oplossingen voor elke beveiligingswens.

Met welke methode van cameraobservatie u uw pand wilt beveiligen, daar gaan we graag  met u over in gesprek. Want elk bedrijf vraagt om een andere aanpak en maatwerk is daar bij de standaard.

Wens je meer informatie of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, klik dan hier om contact met ons op te nemen!

Securicon staat klaar om u te helpen