EVAC Paging

Wat is een stilalarminstallatie systeem?

Een draadloze stilalarminstallatie scheelt kostbare tijd bij calamiteiten. Hoeveel tijd exact, dat bepaalt u zelf. Bij Securicon kun je kiezen uit vier betrouwbare en kosteneffectieve systemen met oplopende functionaliteit.

Bij calamiteiten of brand is het cruciaal dat BHV-ers zo snel en accuraat mogelijk op de hoogte worden gebracht. Hoe eerder BHV-ers op de desbetreffende locatie zijn, des te groter de kans op beperking van schade en letsel. Met een draadloze stilalarminstallatie wordt een BHV-medewerker direct geïnformeerd over de aard en locatie van het incident. In zorginstellingen en gevangenissen is het gebruik van een draadloze stilalarminstallatie verplicht (NEN 2575-4:2013), vanwege de verminderde zelfredzaamheid van bewoners. Op industriële locaties zijn de systemen vaak gewenst. Hertek biedt voor iedere situatie een kant-en-klare oplossing conform wetgeving NEN 2575-4:2013.

EVAC Paging

Als je BHV-ers binnen jouw gebouw en terrein adequaat wilt informeren, dan is EVAC Paging een oplossing. De basisuitvoering van EVAC draadloze stilalarmontruimingen, stuurt meldingen naar professionele Atus pagers (piepers). Het is een kosteneffectief systeem omdat het maar bestaat uit slechts één kast. Hierdoor is het systeem binnen no-time te installeren: wandkast ophangen, voeding-en brandmeldcentrale aansluiten en je bent klaar. Dit systeem is ideaal voor kleinschalige zorglocaties omdat zij hiermee snel en kosteneffectief aan de wettelijke eisen voldoen en probleemloos gecertificeerd kunnen worden.

EVAC Paging+

Indien je naast de BHV-ers binnen uw gebouw en terrein, ook externe BHV-ers adequaat wilt informeren, dan is EVAC Paging+ de uitkomst. Deze draadloze stilalarminstallatie stuurt niet alleen meldingen naar pagers, maar ook sms-jes naar GSM toestellen en smartphones. EVAC Paging+ biedt de mogelijkheid om het hele BHV-team, inclusief vrijwilligers, in één keer in te lichten. Hierdoor is het geschikt voor situaties als avond, nacht en weekend met krappe personeelsbezetting en is snelle hulp gegarandeerd. De EVAC Paging+ is net zo eenvoudig te installeren als de basisuitvoering.

EVAC IP-DECT en EVAC IP-DECT+

Heb je naast een IP-DECT communicatiesysteem van NEC een apart oproepsysteem voor ontruimingsalarmering? Dan is EVAC IP-DECT het geïntegreerde alternatief. EVAC IP-DECT combineert beide in één systeem(kast) en uw BHV-ers kunnen volstaan met nog maar één handset. EVAC IP-DECT+ voegt daar nog eens alarmering buiten het complex door middel van sms aan toe. Zo zijn uw medewerkers en cliënten optimaal beveiligd.

Securicon staat klaar om u te helpen