Service en Onderhoud

Onze dienstverlening stopt niet op het moment dat uw beveiligingssysteem is geïnstalleerd. De continuïteit van uw veiligheid blijft onze zorg. Securicon staat bekend om zijn snelle en accurate service. Dat vinden wij belangrijk. En wij weten hoe belangrijk dat voor u is. De continuïteit van uw beveiliging moet immers gewaarborgd zijn! Bij een storing zijn wij er snel. Dag en nacht, zeven dagen per week kunt u een beroep op ons doen. Onze nazorg kan bestaan uit inspectie, reparatie, preventief onderhoud, vervanging en kleine uitbreidingen.

Natuurlijk geven wij garantie op onze materialen en installaties. Dat kunnen wij, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit ervan.

Onze service- en onderhoudsafdeling opereert landelijk en bestaat uit gecertificeerde en ervaren technici. Om ook na de garantie de kwaliteit van uw systemen te waarborgen, bieden zij een op maat gemaakt onderhoudscontract aan.

Bij een preventieve onderhoudsbeurt wordt uw installatie op alle kritische punten nagelopen en zonodig gecorrigeerd. Daarbij kijken wij ook
naar meubels die misschien verplaatst zijn, een nieuwe scheidingswand of een herindeling waardoor uw systeem moet worden aangepast.

Securicon staat klaar om u te helpen