Inbraaksignalering

Inbraaksignalering

Inbraaksignalering is hét middel om ongewenste mensen buiten te houden. Uw pand beveiligen tegen inbraak is iets dat elke ondernemer wil, want helaas is het nog altijd zo dat inbrekers dagelijks hun slag slaan en ondernemers daar de dupe van worden. Inbraaksignalering zorgt tevens voor een veiliger gevoel bij u, uw werknemers en klanten.

Beveiliging

Met een inbraaksysteem kunnen we u preventief helpen en uw eigendommen beschermen tegen ongenode gasten. Met een systeem voor inbraakbeveiliging zorgen we voor schadebeperking. Wij zorgen ervoor dat uw systeem in contact staat met een alarmcentrale zodat bij een inbraak direct de juiste mensen gealarmeerd worden. Het beste systeem voor u? Dat is per bedrijf en per ondernemer verschillend. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen vraagstuk als het gaat om inbraaksignalering en daar helpen wij graag bij. Maatwerk is ons specialisme. Wij gaan met u in gesprek om voor uw vraagstuk over inbraakbeveiliging tot de juiste oplossing te komen.

Alarmsysteem

Zowel de nieuwe generaties inbraaksystemen en alarmsystemen als ook de toegangscontrolesystemen kunnen door de snelle komst van internet aan verschillende locaties, ook internationaal, gekoppeld worden. Door middel van een smartphone is het tevens mogelijk om op elk gewenst moment en vanaf elke plek in de wereld een kijkje te nemen in uw eigen bedrijf.

Professioneel

Denk aan beheer op afstand of het aansturen van deuren. Dat maakt het mogelijk om uw zaken op afstand optimaal te beheren met het juiste systeem voor inbraakbeveiliging. Met professionele beveiliging worden uw waardevolle eigendommen beschermd en uw mensen kunnen zo optimaal mogelijk functioneren. Wilt u meer weten? Neem contact op met Securicon en wij gaan graag met u het gesprek aan over wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijf optimaal te beveiligen.

Certificering

Securicon is een NCP Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Een BORG certificaat wordt uitsluitend uitgegeven aan inbraakbeveiligingsbedrijven. Een BORG keurmerk komt tot stand na een onafhankelijk en deskundig toezicht en zal daarna jaarlijks worden geaudit.

Securicon wordt jaarlijks geaudit op de onderstaande punten:

  • De bedrijfsvoering van Securicon
  • De bedrijfsprocessen van Securicon
  • De deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel
  • Het ontwerp en de aanleg van beveiligingssystemen
  • Het installeren en opleveren van beveiligingssystemen
  • Onderhoud van en storingen aan beveiligingssystemen

Met een BORG gecertificeerd beveiligingssysteem kunt u aantonen dat uw alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende CCV installatievoorschriften. Dit geldt voor zowel de bouwkundige als elektronische maatregelen. Wilt u een BORG certificaat dan kan Securicon een beveiligingsplan voor u opstellen en ervoor zorgen dat de maatregelen die hierin staan juist worden uitgevoerd. Zodra dit succesvol is afgerond zal Securicon u het certificaat overhandigen.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een BORG certificaat, lees het hier in onze blog!

Securicon staat klaar om u te helpen