Inbraaksignalering

Inbraak is in deze tijd helaas aan de orde van de dag. Met een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem kiest u voor extra veiligheid en zekerheid. De laatste jaren hebben zich op het gebied van beveiligingssystemen voortdurend nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Het installeren van een alarmsysteem is een goede basis om uw pand te beveiligen. Een alarmsysteem kan er voor zorgen dat bij een inbraak de alarmcentrale wordt gealarmeerd en een contactpersoon, bewakingspersoneel of de politie naar uw pand worden gedirigeerd.

Securicon geeft u ook advies over wat u zelf kunt doen. Met preventieve en risicobeperkende maatregelen op bouwkundig en organisatorisch gebied is er veel extra veiligheid te halen. Denk daarbij aan deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, een goed sleutelbeheer en compartimentering van waardevolle zaken.

Organisaties en ondernemers kunnen bij het beschermen van hun waardevolle inventaris of geheime bedrijfsinformatie beter niets aan het toeval overlaten. Een gecertificeerde beveiligingsinstallatie, aangelegd door een door de overheid gecertificeerd beveiligingsbedrijf ontmoedigt iedere ongewenste bezoeker en helpt onaangename verrassingen te voorkomen. Met deze erkenning op zak brengen we steevast een beveiligingsadvies uit dat aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen beantwoordt.

Zowel de nieuwe generatie inbraaksystemen als ook de toegangscontrolesystemen kunnen door de komst van internet aan verschillende locaties, ook internationaal, gekoppeld worden. Door middel van een smartphone is het tevens mogelijk om op elk gewenst moment en vanaf elke plek in de wereld een kijkje te nemen in uw eigen bedrijf.

Denk aan beheer op afstand of het aansturen van deuren. Dat maakt het mogelijk om uw zaken op afstand optimaal te beheren.

Met professionele beveiliging worden uw waardevolle eigendommen beschermd en uw mensen kunnen zo optimaal mogelijk functioneren.


Geef inbrekers geen kans!