Cameraobservatie

Camerabeveiliging maakt een snelle ontwikkeling door en wordt in de beveiligingsbranche veel toegepast. Een camera- en videosysteem werkt aan uw veiligheid en leent zich bij uitstek voor bedrijfsruimten, terreinen, parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, het verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen, hotels en ziekenhuizen. Met een dergelijk systeem hebt u extra ogen, 24 uur per dag.

Met behulp van camera’s is te achterhalen waar bij verlies bepaalde goederen zijn gebleven. Vanuit één centraal punt bewaakt u meerdere ruimtes tegelijk, ook kunnen alle bewegende beelden worden opgenomen. Zonder dat u extra personeel hoeft in te schakelen. Sterker nog: dankzij dit systeem kunt u uw medewerkers juist efficiënter inzetten. In de stille uren en bij een minimale bezetting is dat een uitkomst.

Geef daarom nu uw prioriteit aan cameraobservatie. De meeste bedrijven gaan hun beveiliging pas opwaarderen na één of meer vervelende gebeurtenissen. Met camera’s kan een alarmcentrale portierstaken of surveillancediensten overnemen, objecten bewaken en toegangscontrole ondersteunen.

Met camerasystemen van Securicon kunt u op elk moment en vanaf elke plek op aarde ‘met internetverbinding’ een kijkje nemen in uw woning of bedrijfspand. Op een feestje of op uw vakantieadres kunt u ‘even achter uw eigen camera’s plaatsnemen’ en uw eigen bezittingen bekijken. Het is mogelijk uw eigendommen optimaal onder controle te houden, zodat u niet alleen s’ nachts eventuele inbrekers kunt traceren, maar ook overdag uw magazijn of kantoor in de gaten houdt. Want helaas lopen er ook overdag lieden rond die uit zijn op uw spullen. Elke beweging wordt vastgelegd en de beelden zijn achteraf snel te vinden door de uitgebreide zoekfuncties.