Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Ben jij op zoek naar een functie binnen een enthousiast team met een diversiteit aan werkzaamheden, interessante voorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

 

Securicon is een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van inbraakdetectiesystemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, camerasystemen en toegangscontrole. Wij bieden een breed producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen van advies tot uitvoering voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij verzorgen de volledige uitvoering van beveiligingsplannen en de installatie van alle apparatuur tot en met de aansluiting op de alarmcentrale en het onderhoud aan deze installaties. Dit doen wij voor een diversiteit aan opdrachtgevers door het hele land waarbij het merendeel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het zuiden van het land.

 

Securicon is een dynamisch en groeiend bedrijf met volop carrièremogelijkheden. Wij werken momenteel vanuit een enthousiast team van 12 personen.

Wegens het succes van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten zullen wij het komende jaar gaan uitbreiden. Om dit te bewerkstelligen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken mensen met passie voor techniek en beveiliging die zichzelf graag ontwikkelen binnen onze branche en willen meehelpen met de groei van ons bedrijf.

 

Wij zoeken momenteel een:

 

Assistent Installatiemonteur

 

 De functie:

Als assistent installatiemonteur ga je samen met een installatiemonteur naar onze klanten toe om beveiligingssystemen te installeren en in bedrijf te stellen conform de geldende borgrichtlijnen en werkinstructies. Je voert samen met je collega instructies van het projectbureau uit zodanig dat de beveiligingssystemen van klanten optimaal werken en de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen. Bij indiensttreding start je direct met een inwerktraject en leer je hoe je technische werkzaamheden aan beveiligingssystemen uitvoert.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot een volwaardig installatiemonteur zodat je op termijn zelfstandig alarm en toegangscontrole en CCTV-apparatuur kunt installeren. Je sluit deze aan inclusief de programmering en oplevering. Ten behoeve hiervan bieden wij jou de mogelijkheid tot de hiervoor benodigde opleiding aan.

 

Kortom: de functie van assistent installatiemonteur is een uitdagende functie waarin je volop kunt leren, binnen een groeiend bedrijf dat zich ontwikkelt en professionaliseert, samen met jou!

 

Jouw profiel:

 • Een MBO werk-/denkniveau;
 • Afgeronde technische opleiding, vergelijkbare technische werkervaring is een pré
 • Affiniteit met de beveiligingstechniek;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
 • Als persoon ben je klantvriendelijk ingesteld, communicatief vaardig, flexibel, een teamplayer, betrouwbaar en weet je om te gaan met verantwoordelijkheid;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en houdt ontwikkelingen omtrent producten en diensten binnen je vakgebied bij;
 • Je bent bereid tot het volgen van de opleiding Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) en veiligheidsdiploma VCA;
 • Je dient een verklaring van betrouwbaarheid te kunnen overleggen;
 • Bereid tot het meedraaien van storingsdiensten samen met je collega’s;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van Gemert.

 

 Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een prima startsalaris en arbeidsvoorwaardenpakket, bestaande uit:

 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring een salaris volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen conform CAO;
 • Daarnaast krijg je als hulpmonteur een GSM van de zaak.

 

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan snel je CV met korte motivatie naar info@securicon.nl. Binnen 2 weken na jouw sollicitatie zullen wij laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of zou je graag nog wat meer willen weten over ons team en/of onze dienstverlening dan kun je telefonisch contact opnemen met Bert van de Ven, 0492-365555 of bekijk onze website www.securicon.nl.