Maatregelen omtrent corona

Geachte klant,
Vanwege het coronavirus (COVID-19) werken wij intern met een aangepaste bezetting om risico’s te spreiden om zodoende voor nu en de toekomst de service te kunnen blijven geven die u van ons mag verwachten. Om verspreiding van het virus geen vrijbrief te geven moeten we met zijn allen waakzaam en alert zijn.
Aan u als klant willen we vragen om uw afspraak te annuleren indien u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. U kunt in dat geval direct contact opnemen via 088-1005555 zodat de afspraak geannuleerd kan worden en er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden.

Daarnaast zal onze professional wat anders handelen dan dat u van ons gewend bent:

  • Hij zal u bij aankomst geen hand geven. Dit is absoluut niet persoonlijk maar dit voorkomt verspreiding van het virus
  • De werkbon zal hij met u doornemen waarna onze professional zelf de handtekening zal zetten. Ook hier liggen hygiënische oorzaken aan ten grondslag
  • Onze professional staat het vrij om zelf te beslissen of hij aan het werk gaat bij de klant. Hij kan bijvoorbeeld aangeven uit preventief oogpunt niet aan het werk te gaan.

Mocht u hier vragen over hebben, ga dan niet in discussie met onze professional maar bel naar 088 – 1005555
Houd gepaste afstand (1,5 meter) om eventuele verspreiding tegen te gaan.

We hopen dat bovenstaande aanpassingen in onze dienstverlening ertoe bijdragen dat we snel weer op de normale manier ons werk uit kunnen voeren. Hierbij hebben we u ook nodig. De gezondheid van u alsmede van onze professionals is van het allergrootste belang. Deze aanpassingen moeten ervoor zorgen dat we nu service kunnen verlenen maar dit ook in de toekomst kunnen blijven doen.

Securicon staat klaar om u te helpen