Explosieveilige, thermische camera van Hikvision

Voor beveiliging van industriële complexen tegen indringers en brand, brengt Hikvision de explosieveilige DS-2TD2466T-25X op de markt. De camera is Atex-gecertificeerd en daarmee veilig te gebruiken op locaties waar explosieve gassen kunnen rondhangen.

De thermografische netwerkcamera is onder andere in staat om broei te ontdekken. Binnen een bereik van -20 tot +550°C kunnen temperatuurafwijkingen worden gesignaleerd, waarop alarm volgt. Dit gebeurt via een thermische sensor met een resolutie van 640 x 512 pixels. Dat geeft een NETD van minder dan 40 mk (bij 25°C, F#=1.0). Het contrast wordt zo nodig bijgesteld. Dat geldt ook voor andere kenmerken, zoals AGC en DDE. De 3D DNR biedt tot 15 paletten met aanpasbare kleuren.
Voor indringerdetectie beschikt de camera over krachtige hulpmiddelen voor het analyseren van gedrag van waargenomen personen. Ook het overschrijden van een denkbeeldige lijn en het binnendringen van een zone kan tot alarm leiden. De behuizing is uitgevoerd in corrosiebestendig roestvast staal.


Bron: https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/productnieuws/explosieveilige-thermische-camera-van-hikvision

Securicon staat klaar om u te helpen

Support