ISDN STOPT

SDN stopt, is dat ernstig? Zeker!

KPN heeft aangekondigd per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN1, ISDN2-meervoudig en PSTN-meervoudige diensten. Bovendien wordt de ISDN 15/20/30-dienstverlening per 1 oktober 2021 uitgefaseerd. Voor de beveiligingsbranche heeft dit nogal wat consequenties. De komende maanden moeten tienduizenden alarmaansluitingen die nu nog via ISDN1 of ISDN2 naar de verschillende particuliere alarmcentrales (PAC’s) doormelden, worden overgezet naar PSTN/analoog of naar doormelding over IP. Gebeurt dat niet, dan zijn tienduizenden klanten en hun locaties van het ene op het andere moment onbeveiligd. 

Wij verzoeken u allen derhalve om in contact te treden met uw klanten om er voor te zorgen dat mogelijke stagnatie in alarmeringen wordt voorkomen.

Securicon staat klaar om u te helpen

Support